Orvosok az interneten
Országos orvos adatbázis
10éves
az Orvoskatalógus
Ennyien keresték orvosainkat:

Ajánlat orvosoknak

UTAT MUTATUNK ÖNHÖZ A BETEGEINEK!

De miért fizetne a Google -nak?

REGISZTRÁLJON A MAGYARORSZÁG ORVOSAIT TARTALMAZÓ KATALÓGUSBA!

A LEGJOBB GOOGLE HELYEZÉSEK - AMIT CSAK A LEGJOBBAK ISMERNEK ...

Az Orvoskatalógus a "Kaméleon" c. mozifilm egy jelenetében!


A filmről az IMDb honlapján >>>

HOGYAN LEHET A GOOGLE 1. HELYÉN?

Tesztelje le!

Kattintson erre a Google találatra és ellenőrizze a betöltődő ablakban a helyezést! (Keresse a www.orvoskatalogus.hu címet)

Gégegyógyász Hévíz

Néhány kolléga Google helyezése

Kulcsszó Találatok száma Találati oldal Helyezés
orvoskatalógus 1.970 1. oldal 1. hely
bőrgyógyászat Gyula 30.500 1. oldal 3. hely
endokrinológia Szolnok 13.500 1. oldal 3. hely
bőrgyógyászat budapest VI 34.200 1. oldal 8. hely
gégegyógyász Hévíz 2.590 1. oldal 1. hely
érsebészet nyíregyháza 7.860 1. oldal 2. hely
gasztroenterológia Keszthely 11.500 1. oldal 4. hely
nőgyógyászat Keszthely 14.000 1. oldal 7. hely
kardiológia Nagykőrös 14.300 1. oldal 2. hely
implantológia Szombathely 7.270 1. oldal 5. hely

Kedves Kolléga / Kolléganő!

Szeretnénk Önnek a Magyarországon elsőként létrehozott orvosi katalógusban való részvétel lehetőségét bemutatni. Egyre nagyobb hangsúlyt kap a betegek részéről az orvosok személyes megkeresése, magánorvosi szakrendelők felkeresése, ennek érdekében nélkülözhetetlenné vált egy olyan internetes alapon hozzáférhető adatbázis létrehozása, melyen keresztül a betegek gyorsan és egyszerűen megtalálhatják az orvossal történő kapcsolatfelvétel lehetőségét. Ehhez biztosítjuk az Orvoskatalógusban, és ezáltal a Google keresőjén való kiemelt megjelenést az Ön számára is, drága Google hirdetések nélkül!

Ezen weboldal létrehozásához a MOK részéről Dr.Gyenes Géza Főtitkár Úrtól az engedélyt és minden támogatást megkaptunk.

Az adatbázis reményeink szerint tartalmazni fogja a jelenleg Magyarországon aktívan dolgozó összes orvos adatait, melyben minden egyes kolléga saját maga dönti el, hogy önmagáról, illetve praxisáról mit kíván megjelentetni (pl.: név, rendelési cím, elérhetőség: telefon, e-mail, fax stb., fénykép).

Megjelenés a Google találati listában

Az Orvoskatalógus olyan weboldal, melyben az oda látogató akár a Google keresőjén keresztül is megtalálja az egész országban a települése szerint az adott szakterületekhez tartozó orvost, annak elérhetőségét, leírását. Ezen rendszer országosan megyékre, megyéken belül településekre, településeken belül szakterületekre bontva érhető el. A rendszer a betegnek a szakterületek, orvosok megkeresésében nyújt segítséget, valamint az orvoskollegák közötti kapcsolatfelvételt, elérhetőséget biztosítja. Szakterületének és rendelési helyének megfelelő kereséssel a Google keresőjén akár 1. helyre is kerülhet az Orvoskatalógus segítségével! Az adatbázis Magyarország egy kiemelkedően gyors szerverén került elhelyezésre, melyet a rendszert készítő szakemberek folyamatosan karbantartanak, így biztosítva a rendszer elérhetőségét a nap 24 órájában. Az adatbázis megjelenik a Google -on kívül az összes magyarországi és nemzetközi internetes keresőn, továbbá több neves szakmai honlapon, melyen keresztül szintén egyszerűen elérhető minden kolléga(nő).

Jelentkezés a katalógusba >>>

Előnyök az orvosok részére

Kiemelt Google helyezés.

Az orvosok munkahelyüket, magánrendeléseiket ezúton is tudják hirdetni, megjeleníthető a munkahely, magánrendelés helye, ideje, az orvos elérhetőségei, fotó, stb. országosan szakmánként, megyénként, településenként lebontva.

A beteg interneten keresztül tarthatja a kapcsolatot orvosával (amennyiben ezt az orvos engedélyezi), kérdéseit egyszerűen felteheti, ezzel is növelve a beteg orvosa iránt érzett bizalmát.

A beteg jelentkezhet szakrendelésre, magánrendelésre, a katalógus lehetőséget ad a betegnek a bejelentkezésre, időpontkérésre.

Külföldi betegek is egyszerűen elérhetik az orvos adatait szakma, megye, település szerint.

Az adatbázisban nyilvántartott orvosokat magyar és külföldi keresőkön, valamint szakmai adatbázisokon keresztül is elérhetik.

Előnyök a beteg részére

Minden beteg elérheti az általa keresett orvost a kívánt szakterületen, az orvos szakrendelésének idejét, helyét szakmánként lebontva a Google keresőjén, de más internetes keresőkön és szakmai oldalakon is.

A beteg több orvosból választhat egész Magyarországon megyéken, és településeken belül szakterületek szerint.

Beteg-orvos kapcsolattartás is lehetséges e rendszeren belül, megkímélve a beteget a sorbanállástól.

Betegek véleménynyilvánítása az orvosokról, egymás közötti ajánlási lehetőség, amennyiben ezen szolgáltatást az orvos engedélyezi.

Időpontkérés szakrendelésre, magánrendelésre.

A betegek a kórház kikerülésével is fel tudják venni az orvossal a kapcsolatot, teljes diszkrécióval, igény esetén szakrendelésre jelentkezhetnek.

Külföldi betegnek is elérhető a rendszer, akár kintről jönnek magyarországi kezelésre, akár magyarországon tartózkodó külföldiek.

Jelentkezés a katalógusba >>>

Egyéb hirdetési lehetőségek

AKCIÓS AJÁNLAT!

Az Orvoskatalógusra kifizetett éves díjat

100% -ban levonhatja

egy új Google optimalizált honlap árából!

Ráadás: +2 hónap INGYEN!

Az Orvoskatalógusra befizetett díj igazolásával, a befizetéstől számított 1 évig egy új honlap rendelése esetén levonjuk a honlap díjából a befizetett összeget. Weboldal készítés részletei, árak:

www.weblapszerkesztes.net

Akciós ajánlat, érvényes, 2024. április 30 -ig!

2024. április 30 -ig +2 HÓNAP INGYEN

2024. április 30 -ig AZ ÚJ BELÉPŐ KOLLÉGÁK ADATAIT +2 hónapig INGYENESEN JELENTETJÜK MEG!

CSAK 2.822.-Ft + ÁFA / 1 hónapra !!!
Most 14 hónap = 43.000.-Ft (bruttó)

+ INGYEN GOOGLE TÉRKÉP RENDELŐJÉHEZ!

Orvosi rendelő megtekintése Google térképen

Éves díj:

43.000.-Ft (bruttó) ( havi 2.822.-Ft + ÁFA ), mely az adminisztrációs költségeket, valamint a weboldal működtetését fedezi. Ezen összegről természetesen számlát küldünk Önnek, mely az adóalapból levonható. Felvételi kérelmét az adatbázisba a lenti "Regisztráció Itt" linkre kattintva kérheti.

REGISZTRÁCIÓ ITT

Bízva a sikeres együttműködésben, baráti üdvözlettel: Gáspár Ferenc - Tel.: +36 (30) 914-1886

menyasszonyiruha-kolcsonzo.hu domain név eladó