Orvosok az interneten
Országos orvos adatbázis
10éves
az Orvoskatalógus
Ennyien keresték orvosainkat:
AjándékKer banner

Google optimalizált megjelenés!

Önt megtalálják a Google -on a betegei?

REGISZTRÁLJON A MAGYARORSZÁG ORVOSAIT TELJESKÖRŰEN TARTALMAZÓ KATALÓGUSBA!

A LEGJOBB GOOGLE HELYEZÉS - AMIT CSAK A LEGJOBBAK ISMERNEK ...

Az Orvoskatalógus a "Kaméleon" c. mozifilm egy jelenetében is!


A filmről az IMDb honlapján >>

Ön is lehet az 1. helyen!
TESZTELJE LE, KATTINTSON A KÖVETKEZŐ GOOGLE TALÁLATRA!
Gégegyógyász Hévíz

AKCIÓS AJÁNLAT!
Az Orvoskatalógusra kifizetett éves díjat
100% -ban levonhatja

egy új Google optimalizált honlap árából!
Ráadás: +2 hónap INGYEN!
Az Orvoskatalógusra befizetett díj igazolásával, a befizetéstől számított 1 évig egy új honlap rendelése esetén levonjuk a honlap díjából a befizetett összeget. Weboldal készítés részletei, árak:
www.weblapszerkesztes.net
Akciós ajánlat, érvényes, 2019. február 28 -ig!

FEBRUÁR 28., CSÜTÖRTÖK -IG!

+2 HÓNAP INGYEN

2019. FEBRUÁR 28-IG AZ ÚJ BELÉPŐ KOLLÉGÁK ADATAIT +2 hónapig INGYENESEN JELENTETJÜK MEG!
CSAK 1641.-Ft + ÁFA / 1 hónapra !!!
Most 14 hónap = 25.000.-Ft (bruttó)

+ INGYEN GOOGLE TÉRKÉP RENDELŐJÉHEZ!

Kattintson ide!


Néhány példa a kiemelt Google helyezésekre

Kulcsszó Találatok száma Találati oldal Helyezés
orvoskatalógus 1.970 1. oldal 1. hely
bőrgyógyászat Gyula 33.000 1. oldal 1. hely
endokrinológia Szolnok 14.700 1. oldal 3. hely
gégegyógyász Hévíz 324 1. oldal 1. hely
gyermekfogászat Nyíregyháza 4.560 1. oldal 3. hely
gasztroenterológia Keszthely 5.830 1. oldal 2. hely
kardiológia Nagykőrös 2.440 1. oldal 1. hely
érsebészet Nyíregyháza 6.770 1. oldal 2. hely
implantológia Szombathely 5.990 1. oldal 1. hely

Tisztelt Doktor Úr / Doktornő!

Szeretnénk Önnek a Magyarországon elsőként létrehozott orvosi katalógusban való részvétel lehetőségét bemutatni.

Egyre nagyobb hangsúlyt kap a betegek részéről az orvosok személyes megkeresése, magánorvosi szakrendelők felkeresése, ennek érdekében nélkülözhetetlenné vált egy olyan internetes alapon hozzáférhető adatbázis létrehozása, melyen keresztül a betegek gyorsan és egyszerűen megtalálhatják az orvossal történő kapcsolatfelvétel lehetőségét. Ehhez biztosítjuk az Orvoskatalógusban, és ezáltal a Google keresőjén való kiemelt megjelenést az Ön számára is!

Ezen weboldal létrehozásához a MOK részéről Dr.Gyenes Géza Főtitkár Úrtól az engedélyt és minden támogatást megkaptunk.

Az adatbázis reményeink szerint tartalmazni fogja a jelenleg Magyarországon aktívan dolgozó összes orvos adatait, melyben minden egyes kolléga saját maga dönti el, hogy önmagáról, illetve praxisáról mit kíván megjelentetni (pl.: név, rendelési cím, elérhetőség: telefon, e-mail, fax stb., fénykép).

Az Orvoskatalógus olyan weboldal, melyben az oda látogató akár a Google keresőjén keresztül is megtalálja az egész országban a települése szerint az adott szakterületekhez tartozó orvost, annak elérhetőségét.

Ezen rendszer országosan megyékre, megyéken belül településekre, településeken belül szakterületekre bontva érhető el. A rendszer a betegnek a szakterületek, orvosok megkeresésében nyújt segítséget, valamint az orvoskollegák közötti kapcsolatfelvételt, elérhetőséget biztosítja.

Szakterületének és rendelési helyének megfelelő kereséssel a Google keresőjén akár 1. helyre is kerülhet az Orvoskatalógus segítségével!

Az adatbázis Magyarország egy kiemelkedően gyors szerverén került elhelyezésre, melyet a rendszert készítő szakemberek folyamatosan karbantartanak, így biztosítva a rendszer elérhetőségét a nap 24 órájában.

Az adatbázis megjelenik a Google -on kívül az összes magyarországi és nemzetközi internetes keresőn, továbbá több neves szakmai honlapon, melyen keresztül szintén egyszerűen elérhető lehet Ön is.

Előnyök az orvosok részére

Kiemelt Google helyezés.

Orvosok egymás közötti kapcsolattartás, egymás közötti konzultációs lehetőség (leletek elküldése egymásnak, értékelés), a bejelentkező beteg kórtörténetének megismerése céljából.

Az orvosok munkahelyüket, magánrendeléseiket ezúton is tudják hirdetni, megjeleníthető a munkahely, magánrendelés helye, ideje, az orvos elérhetőségei stb. országosan szakmánként, megyénként, településenként lebontva.

A beteg interneten keresztül tarthatja a kapcsolatot orvosával (amennyiben ezt az orvos engedélyezi), kérdéseit egyszerűen felteheti, ezzel is növelve a beteg orvosa iránt érzett bizalmát.

A beteg (amennyiben ezt az orvos engedélyezi) egy egyszerű űrlap kitöltésével jelentkezhet szakrendelésre, magánrendelésre, melyről az orvos e-mailben értesül, lehetőséget adva a betegnek a bejelentkezésre, időpontkérésre.

Külföldi betegek is egyszerűen elérhetik az orvos adatait szakma, megye, település szerint.

Az adatbázisban nyilvántartott orvosokat magyar és külföldi keresőkön, valamint szakmai adatbázisokon keresztül is elérhetik.

Előnyök a beteg részére

Minden beteg elérheti az orvosok neveit, szakrendelések idejét, helyét szakmánként lebontva a Google keresőjén, de más internetes keresőkön és szakmai oldalakon is.

A beteg több orvosból választhat egész Magyarországon megyéken, és településeken belül szakterületek szerint.

Beteg-orvos kapcsolattartás is lehetséges e rendszeren belül, megkímélve a beteget a sorbanállástól.

Betegek véleménynyilvánítása az orvosokról, egymás közötti ajánlási lehetőség, amennyiben ezen szolgáltatást az orvos engedélyezi.

Online időpontkérési lehetőség szakrendelésre, magánrendelésre, orvos értesítése erről e-mail -ben (orvosi engedélyezés esetén).

A betegek a kórház kikerülésével is fel tudják venni az orvossal a kapcsolatot, teljes diszkrécióval, igény esetén szakrendelésre jelentkezhetnek.

Külföldi betegnek is elérhető a rendszer, akár kintről jönnek magyarországi kezelésre, akár magyarországon tartózkodó külföldiek

Egyéb hirdetési lehetőségek
Gyógyszercégeknek, egészségügyi vállalkozásoknak lehetősége van banner hirdetésre. Részletek honlapunkon.
Éves díj:
25.000,-Ft (bruttó) ( havi 1641,-Ft + ÁFA ), mely az adminisztrációs költségeket, valamint a weboldal működtetését fedezi. Ezen összegről természetesen számlát küldünk Önnek, mely az adóalapból levonható. Felvételi kérelmét az adatbázisba a lenti internetcímen kérheti.

REGISZTRÁCIÓ ITT

Bízva a sikeres együttműködésben, baráti üdvözlettel:
Gáspár Ferenc (Tel.: 06-30/914-1886)