Orvosok az interneten
Országos orvos adatbázis
10éves
az Orvoskatalógus
Ennyien keresték orvosainkat:
Orvoskatalógus főoldal >>>

Gasztroenterológia Budapest, III. kerület

Talált orvosok a keresés alapján:

Dr. László András Ph.D

Gasztroenterológia
Pest megye - Budapest, III. kerület
Gasztroenterológia Budapest, III. kerület
Dr. László András Ph.D

Szakterület: Gasztroenterológia

1037 Budapest, III. kerület - Bécsi út 85.

Tel.: 317-0631, 20-9511-615
E-mail: laszloa@professionalrendelo.hu
Webcím: professionalrendelo.hu

Magánrendelés: VAN

Térkép

Térkép

MAGÁNRENDELÉS

Pest megye

1037 Budapest, III. kerület, Bécsi út 85.

E-mail cím: laszloa@professionalrendelo.hu

Szakterület

Belgyógyászat
Gasztroenterológia

Telefon

Tel.: 317-0631
Mobil: 20-9511-615
Fax: 317-2035

Rendelési idő:

Szerda: 14:00 - 20:00 -ig
Hétfő: 16:00 - 20:00 -ig
Térkép

Gasztroenterológia


Gasztroenterológiai Centrumunk célja, hogy minden gyomor-, bél-, máj-, epe- és hasnyálmirígy-, valamint egyéb emésztési problémákra megtaláljuk a lehetséges legjobb megoldást. Az általunk végzett szűrővizsgálatok révén megelőzzük a súlyosabb bajok kialakulását, ill. még időben felfedezzük őket, mikor még teljesen gyógyíthatók.

Vizsgálataink kiterjednek a beteg részletes kikérdezésére, laboratóriumi (vér, vizelet, széklet) vizsgálatokra, hasi ultrahang vizsgálatra, gyomor- és béltükrözésre, valamint minden egyéb gyomor-bél rendszeri betegség vizsgálatára, pl. tejcukor érzékenység, lisztérzékenység, stb.


Vastagbéltükrözés


A vastagbéltükrözés egy 10-20 perces vizsgálat, melynek során egy u.n. kolonoszkóppal végignézzük a teljes vastagbelet. A vizsgálatot bódításban, vagy szükség esetén teljes altatásban is lehet végezni, mely után a beteg saját lábán távozhat, csak gépkocsit nem szabad aznap vezetnie. A tükrözést a legmodernebb technológiával, egy Fuji video-endoscoppal végezzük, amellyel - ha a vizsgálat során szükségessé válik - a polypokat is azonnal el tudjuk távolítani.

Vastagbéltükrözéssel állapítjuk meg a gyulladásos bélbetegségeket (fekélyes vastagbélgyulladás, Crohn betegség), a véres széklet és a székelési szokások megváltozásának egyéb okait is, hogy azokat a legeredményesebben tudjuk kezelni, gyógyítani.


MAGYARORSZÁGON ÉVENTE 8500 EMBER BETEGSZIK MEG, ÉS TÖBB, MINT 5000 EMBER HAL MEG VASTAGBÉLRÁKBAN - EZ A MÁSODIK LEGGYAKORIB ROSSZINDULATÚ BETEGSÉG HAZÁNKBAN.

A VASTAGBÉLRÁK SOKÁIG TÜNETMENTES, ÉS LEGGYAKRABBAN JÓINDULATÚ POLYPOKBÓL ALAKUL KI.

A VASTAGBÉL TÜKRÖZÉS SORÁN A POLYPOK ELTÁVOLÍTÁSÁVAL A VASTAGBÉLRÁK MEGEL?ZHET?, ILL. MÉG ID?BEN FELFEDEZHET?.

AZ ID?BEN FELFEDEZETT VASTAGBÉLRÁK TELJESEN MEGGYÓGYÍTHATÓ.Gyomortükrözés


A nyelőcső, gyomor és nyombél betegségeinek (fekély, gyulladás, reflux betegség, daganatok stb.) diagnosztizálásához és kezeléséhez gyomortükrözést használunk. Ez kellemetlen, de nem fájdalmas vizsgálat, és csak néhány percig tart. Szövettani vizsgálatra mintát vehetünk, amiből további információkhoz jutunk, pl. a Helicobacter pylori fertőzés jelenlétét tudjuk igazolni. A Helicobacter jelenlétét tükrözés nélkül, kilégzéses vizsgálattal is meg tudjuk állapítani, és ezzel számos panasz oka megtalálható.


Ultrahang

A hasi ultrahang vizsgálatot a máj, epehólyag (epekő!), vesék, hasnyálmirígy, hugyhólyag, prosztata, méh, petefészek vizsgálatára használjuk.

menyasszonyiruha-kolcsonzo.hu domain név eladó